360 szaltó

Ha a barani (180 szaltó) már megy magasabban, próbálj meg a kezeddel lendületet vinni a vállfordításodba. Még épp hogy csak megtanultam, ezért lehet, hogy nem jól csinálom, mindenesetre az egyik kezemmel én a szaltóhoz, a másikkal a forgáshoz szoktam lendületet venni. Ha egy kicsit sikerül így túlpörögni a 180 fokot, fokozatosan haladva el tudsz jutni a 360-ig. Egy idő után ráérzel, és akkor már sokkal egyszerűbbnek fog hatni.

Evoid2008. máj.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

bali2000

én 30eft körül kaptam egy 3 m-set

Evoid

Drenco.hu -n rendeltem Fly gumiasztalt, 4.27m-es, házhozszállítással volt kb. 100e Ft. Görzenál után elsőre kicsit kisebbnek tűnt, de hamar megszoktam, a kör alak miatt néhány trükk (pl. hason 360) kevésbé tűnik veszélyesnek, viszont jóval fárasztóbb használni, mint a Görzenálban lévőt, mivel jobban kell rugózni, hogy jól kidobjon (de ebben az árkategóriában ez gondolom mindegyikkel így van). Kiesési problémám még nem volt vele.

Wing

Evoid neked mekkora gumiasztalod van és mennyibe került? Nekem van egy 3m-es de már volt olyan h előreszaltónál esésnél majdnem kiestem... olcsón hol lehet találni nagyobbat?